Choď na obsah Choď na menu
 


Ananásová torta

26. 10. 2015

1. Tortovú formu dobre potrieme Palmarinom, posypeme kryštálovým cukrom a posekanými orieškami.

2. Z ostatných ingrediencií si pripravíme cesto. Všetko pekne spolu vymiešame, nalejeme do formy na pečenie a zarovnáme.

3. Na to rovnomerne poukladáme odkvapkané plátky ananásu.

4. Pečieme 25-30 min na 180 stupňov. Špajdlou zistíte či je cesto upečené... Keď torta vychladne, ozdobíme ju šlahačkou a kúskami ananásu a orieškami, čo nám ostali.

 

4 ks vajcia
160 g cukor kryštálový
1 balíček vanilínový cukor
100 g Palmarín
1 ks ananásový kompót
200 g múka hladká
1 ks kypriaci prášok do pečiva
  lieskové orechy mleté